Reiki is een holistische en spirituele helingstechniek die zijn oorsprong vindt in Japan. De basisprincipes van Reiki zijn gebaseerd op het idee dat er een universele levensenergie stroomt door alles wat leeft, inclusief mensen, dieren en planten. Deze levensenergie is essentieel voor het behoud van onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. Wanneer de stroom van deze energie wordt verstoord of geblokkeerd, kunnen gezondheidsproblemen ontstaan.

De reiki-beoefenaar is getraind om deze universele levensenergie te kanaliseren en door te geven aan anderen. Dit gebeurt via handoplegging, waarbij de beoefenaar zachte aanrakingen gebruikt of de handen enkele centimeters boven het lichaam van de ontvanger plaatst. Door deze energiestroom wordt de natuurlijke helende capaciteit van het lichaam gestimuleerd, en kunnen blokkades worden opgeheven.

Waarom Reiki?

  • Stressverlichting: Reiki biedt een diepgaande ontspanning die stress vermindert en je helpt om spanningen los te laten. Het herstelt de innerlijke rust die vaak verloren gaat in ons drukke leven.
  • Energieherstel: Reiki werkt aan het in balans brengen en stimuleren van de natuurlijke levensenergie in je lichaam. Dit kan leiden tot een toename van je vitaliteit en een hernieuwd gevoel van energie en kracht.
  • Emotioneel Evenwicht: Reiki kan helpen bij het verminderen van angst, het verlichten van depressie en het creΓ«ren van emotionele stabiliteit. Het helpt je om je innerlijke wereld in evenwicht te brengen.
  • Pijnverlichting: Deze helingstechniek draagt bij aan het verminderen van fysieke pijn en versnelt het genezingsproces na verwondingen of operaties.
  • Spirituele Groei: Reiki opent de deur naar spirituele ontwikkeling en biedt de mogelijkheid om je spirituele pad te verkennen en te verdiepen.

Waar?

Op maandagen

Leopold de Waelstraat 28
2000 Antwerpen

Op dinsdagen

Bloemenveld 30
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Wil je graag meer weten of een afspraak maken, neem dan contact op via info@enerjee.org of +32 488 38 33 06.