Wil je je beter in je vel voelen, worstel je met stress of burnout, heb je een laag energieniveau of wil je in het leven vooruit, maar weet je niet waar te beginnen? … Bij mij kan je met elke hulpvraag terecht. Als lichaamsgericht en holistisch life coach ondersteun ik jou bij het verkennen en behalen van je persoonlijke of professionele doelen.

Zowel fysieke, mentale als spirituele topics kunnen aan bod komen. Stel je vraag en we bekijken samen hoe je het best geholpen wordt.

Hoe doen we dat?

Als lichaamsgericht en holistisch life coach bekijk ik de mens vanuit verschillende perspectieven. Balans vinden in body, mind & soul zijn voor mij de belangrijkste drijfveren.

Dit doe ik door een traject op maat aan te bieden waarin life coaching, yoga(-therapie), ademhalingsoefeningen, mindfulness, relaxatieoefeningen en nog veel meer centraal kunnen staan. Het traject kan een combinatie zijn van meerdere onderdelen of we leggen eerder de focus op één aspect ervan (bv. life coaching). Het doel is antwoord te vinden op jouw vragen. Jij zit aan het stuur van jouw ontwikkelingsproces.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je doelstellingen en gaan we na welke aanpak best bij jou past.

In het life coaching traject gaan we er vanuit dat alle antwoorden op je (levens-)vragen al in jezelf aanwezig zijn. Ze hoeven enkel ontdekt te worden en geïncorporeerd in je leven. Jij weet wat het beste voor je is! Tijdens het traject word je begeleid in het naar boven laten komen van deze antwoorden, zodat je er concreet mee aan de slag kan.

Wil je graag meer weten over het life coaching traject of wil je een afspraak maken, neem dan contact op via info@enerjee.org of +32 488 38 33 06.

Waar?

Op maandagen

Leopold de Waelstraat 28
2000 Antwerpen

Op dinsdagen

Bloemenveld 30
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Heb je een andere locatie of tijdstip in gedachten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Het coachingstraject wordt zowel fysiek als online aangeboden.

Waarvoor kun je bij mij terecht?


Ontdekken van je passies en doelen

Doelen stellen en motivatie

Bewustzijn en zingeving

Duidelijkheid en richting vinden in het leven

Persoonlijke groei en ontwikkeling

In je eigen kracht komen staan

Vinden van balans

Gezondheid

Contact maken met je gevoel en wie je werkelijk bent

Hoogsensitiviteit

Perfectionisme

Stress en burn-out

Assertiviteit

Zelfvertrouwen en faalangst

Carrière en loopbaan

Angsten

Omgaan met verandering

Ik help je een succesvoller, gelukkiger, evenwichtiger en gezonder persoon te worden.

Hieronder vind je meer uitleg over het life coaching traject.

Life coaching

In het life coaching traject gaan we op zoek naar antwoorden op al jouw levensvragen. Bij life coaching gaan we er vanuit dat alle antwoorden op je (levens-)vragen al in jezelf aanwezig zijn. Ze hoeven enkel ontdekt te worden en geïncorporeerd in je leven. Jij weet wat het beste is voor jezelf!

Life coaching moedigt zelfreflectie aan en helpt je jezelf bewust te worden van je gedachten, emoties, waarden en overtuigingen. Dit vergroot het inzicht in jezelf en stelt je in staat om beter te begrijpen wat je nodig hebt voor een gebalanceerd leven.

Tijdens het coachingstraject maak ik onder andere gebruik van het PAVA-bewustzijnsmodel1. We doorlopen de vier PAVA basis levensvaardigheden. Zo word je jezelf bewust van je drijfveren en ontdekken we samen hoe je je doelen kan bereiken2. Je wordt je ook bewust van je valkuilen met betrekking tot deze cruciale levensvaardigheden en je leert de verwarringen hierrond op te lossen.

PAVA is een vierletterwoord dat staat voor perceptie, acceptatie, visie en actie. Hieronder leg ik je kort uit wat je bij elke basis levensvaardigheid mag verwachten.

 1. Zuivere perceptie
  Neem je waar wat er werkelijk is, zonder die waarnemingen te verkleuren of te vervormen door jouw persoonlijke ideeën of oordelen?
  In deze fase gaan we na hoe je naar de situatie of het probleem kijkt. We onderzoeken je perceptie van de situatie en maken die helder. Enkel vanuit een heldere blik kan je de juiste antwoorden vinden.
 2. Volledige acceptatie
  Wanneer je de situatie zuiver kan waarnemen gaan we na in hoeverre je de situatie kan accepteren zoals ze is. Door je acceptatie van de situatie te bevorderen ben je in staat constructieve oplossingen aan te reiken. Dit doen we door contact te maken met je onderbewuste.
 3. Ontwikkelen van een heldere visie
  Hier gaan we aan de slag met je doelen en wat je wil bereiken. Dit doe je door oplossingsgericht te denken en je aandacht te blijven richten op de mogelijkheden en opportuniteiten die er zijn. We zorgen ervoor dat je doelen helemaal overeenstemmen met wat voor jou belangrijk is. Vaak stel je doelen in je leven die niet overeenstemmen met wie je werkelijk bent of wat je écht wilt bereiken. Dit zorgt ervoor dat de situatie of het probleem niet opgelost geraakt en je steeds terug in hetzelfde patroon vervalt. Door contact te maken met wat je werkelijk wil kan je duidelijke doelen definiëren waarmee je écht het verschil kan maken en je terug goed in je vel zit.
 4. Efficiënte actie
  Wanneer je de situatie of het probleem kan zien zoals die werkelijk is en je kan dit accepteren en je weet wat je wil bereiken, dan kan je concrete acties definiëren. Dit doen we in deze fase. We maken een concreet actieplan dat overeenstemt met je eigen waarden en normen en waarmee je aan de slag kan.